Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λιμνη Ευβοιασ Παραλιεσ : Limnh Eyboias, Παραλία αγκάλη 17χλμ, 20 λεπτ.

Λιμνη Ευβοιασ Παραλιεσ : Limnh Eyboias, Παραλία αγκάλη 17χλμ, 20 λεπτ.. Από την αιδηψό, στην οποία θα φτάσετε με πλοίο από. Πισίνα μικρή παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και αμμώδη βυθό. H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή. Λίμνη ευβοίας στη βόρεια εύβοια. Η παραλία πετάλη στην κεντρική εύβοια, είναι μία πανέμορφη παραλία με ψιλό βοτσαλάκι στη σκιά του όρους δίρφυς.

Η παραλία λιμνιώνα απέχει από την παραλία αλμυροποτάμου 10 χλμ. /  38.77000°n 23.32000°e  / 38.77000; Τα παραθαλάσσια ενοικιαζόμενα δωμάτια γαλάζια λίμνη βρίσκονται στην περιοχή του άγιου δημητρίου, στον όρμο του αλμυροποτάμου ευβοίας, σε έναν από τους πιο όμορφους κολπίσκους του ευβοϊκού. Λίμνη ευβοίας στη βόρεια εύβοια. H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή.

Limnh Eyboias Akatergasto Diamanti Traction Gr
Limnh Eyboias Akatergasto Diamanti Traction Gr from traction.gr
Ίσως να είναι αυτό το γαληνεμένο τοπίο και η εξαιρετική θέα. Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήθελα κάτι πιο ροκ φέτος, αντίπαρο σκεφτόμουν, αλλά τελικά η ιδέα μου ήταν ασύμφορη. Ή μήπως λιμνιώνας με μαγιό; Η παραλία πετάλη στην κεντρική εύβοια, είναι μία πανέμορφη παραλία με ψιλό βοτσαλάκι στη σκιά του όρους δίρφυς. Τα παραθαλάσσια ενοικιαζόμενα δωμάτια γαλάζια λίμνη βρίσκονται στην περιοχή του άγιου δημητρίου, στον όρμο του αλμυροποτάμου ευβοίας, σε έναν από τους πιο όμορφους κολπίσκους του ευβοϊκού. Όλο τον χρόνο αλλά το καλοκαίρι πόλο έλξης αποτελεί η βοτσαλωτή παραλία της, που βρέχεται από τα νερά του ευβοϊκού. Μπες τώρα στον ταξιδιωτικό οδηγό eviagreece.gr και μάθε για τη διαμονή(ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια), το φαγητό, τις παραλίες, κλπ Η παραλία κοχύλι είναι μία από τις ομορφότερες και η πλέον προσιτή παραλία της γραφικής λίμνης ευβοίας.

Δωματια ηλια, διακοπες λιμνη ευβοιας.

Η παραλία πετάλη στην κεντρική εύβοια, είναι μία πανέμορφη παραλία με ψιλό βοτσαλάκι στη σκιά του όρους δίρφυς. Παρόλο που η λίμνη αποτελεί σημαντικό προορισμό για την εύβοια εντούτοις η παραλία της λίμνης είναι πολύ μικρή σε σχέση πάντα με τον κόσμο που φιλοξενεί. Τα παραθαλάσσια ενοικιαζόμενα δωμάτια γαλάζια λίμνη βρίσκονται στην περιοχή του άγιου δημητρίου, στον όρμο του αλμυροποτάμου ευβοίας, σε έναν από τους πιο όμορφους κολπίσκους του ευβοϊκού. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει πληθυσμό 1.642 κατοίκους. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι παραπάνω, η παραλία στις ροβιές βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό και στο χωριό λίμνη, διαθέτει κρυστάλλινα νερά, ψιλό βότσαλο και άμμο, ενώ αποτελεί must προορισμό για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Ή μήπως λιμνιώνας με μαγιό; Αεροδρόμιο 153χλμ, 2 ωρες 10 λεπτ. Αποστάσεις παραλία κυμάσι 3,9 χλμ, 6 λεπτ. Από τη χαλκίδα απέχει 80 χλμ και στη διαδρομή σας θα συναντήσετε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της βόρειας εύβοιας, όπως τον ποταμό κηρέα. Καταγάλανα νερά σε πράσινο φόντο και ένα σκηνικό ιδανικό για όσους αποζητούν την ηρεμία. Παρακαλώ αξιολογήστε ψήφισε 1 ψήφισε 2 ψήφισε 3 ψήφισε 4 ψήφισε 5. Παραλία αγκάλη 17χλμ, 20 λεπτ. H λίμνη είναι μια πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή.

Δωματια ηλια, διακοπες λιμνη ευβοιας. Όλο τον χρόνο αλλά το καλοκαίρι πόλο έλξης αποτελεί η βοτσαλωτή παραλία της, που βρέχεται από τα νερά του ευβοϊκού. Χαλκίδα 55 χλμ, 1ώρα 5 λεπτ. Ξενοδοχεία λίμνη δίπλα σε παράλια λίμνης ευβοίας. Πισίνα μικρή παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και αμμώδη βυθό.

Apodrash Sthn Eyboia Deite Tis 12 Wraioteres Paralies Ths Fwtografies Diaforetiko
Apodrash Sthn Eyboia Deite Tis 12 Wraioteres Paralies Ths Fwtografies Diaforetiko from www.diaforetiko.gr
Κάντε κράτηση online, πληρώστε στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει πληθυσμό 1.642 κατοίκους. Η αρχάμπολη προσεγγίζεται μόνο από τη θάλασσα ή με πεζοπορία στο αρχαίο μονοπάτι από το χωριό θύμι, ενώ για την παραλία ποτάμι η πρόσβαση είναι αρκετά πιο εύκολη ειδικά τα τελευταία χρόνια που έχει ασφαλτοστρωθεί το τελευταίο 5 χιλιομέτρων κομμάτι από τον κεντρικό δρόμο. Η παραλία λιμνιώνα απέχει από την παραλία αλμυροποτάμου 10 χλμ. Δωματια ηλια, διακοπες λιμνη ευβοιας. Η πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη της λίμνης βρίσκεται στις δυτικές ακτές της βόρειας εύβοιας και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τον συνήθως απάνεμο βόρειο ευβοϊκό κόλπο. Σύγκρινε και βρες το ιδανικό ξενοδοχείο από περισσότερα από 250 ιστοσελίδες κρατήσεων. Από τη χαλκίδα απέχει 80 χλμ και στη διαδρομή σας θα συναντήσετε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της βόρειας εύβοιας, όπως τον ποταμό κηρέα.

Σύμφωνα με την απογραφή του 2011, έχει πληθυσμό 1.642 κατοίκους.

Με αρκετές όμορφες άλλα πιο «άγριες» παραλίες, από την μονή γαλατάκη μέχρι και τον δρόμο που πάει προς ροβιές και αιδηψό, η λίμνη. Η παραλία βρέχεται από τα νερά του αιγαίου πελάγους και έχει πάρει το όνομά της από το ομώνυμο ποτάμι που εκβάλει εκεί. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι παραπάνω, η παραλία στις ροβιές βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό και στο χωριό λίμνη, διαθέτει κρυστάλλινα νερά, ψιλό βότσαλο και άμμο, ενώ αποτελεί must προορισμό για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Η παραλία κοχύλι είναι μία από τις ομορφότερες και η πλέον προσιτή παραλία της γραφικής λίμνης ευβοίας. Αεροδρόμιο 153χλμ, 2 ωρες 10 λεπτ. Η όμορφη και αρχοντική λίμνη ευβοίας. Καταγάλανα νερά σε πράσινο φόντο και ένα σκηνικό ιδανικό για όσους αποζητούν την ηρεμία. Λίμνη 25 χλμ, 25 λεπτ. Την εύβοια την επιλέξαμε φέτος λόγω καινούργιου αυτοκινήτου και όχι λόγω προτάσεων από φίλους κλπ. Λίμνη ευβοίας στη βόρεια εύβοια. Πισίνα μικρή παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και αμμώδη βυθό. Παρόλο που η λίμνη αποτελεί σημαντικό προορισμό για την εύβοια εντούτοις η παραλία της λίμνης είναι πολύ μικρή σε σχέση πάντα με τον κόσμο που φιλοξενεί. Απολαύστε το μπάνιο σας στην τοπική παραλία ή βρεθείτε στις καλύτερες παραλίες στης βόρειας εύβοιας που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής.

Μπες τώρα στον ταξιδιωτικό οδηγό eviagreece.gr και μάθε για τη διαμονή(ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια), το φαγητό, τις παραλίες, κλπ Σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο φυσικό περιβάλλον, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Σύγκρινε και βρες το ιδανικό ξενοδοχείο από περισσότερα από 250 ιστοσελίδες κρατήσεων. Η πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη της λίμνης βρίσκεται στις δυτικές ακτές της βόρειας εύβοιας και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω από τον συνήθως απάνεμο βόρειο ευβοϊκό κόλπο. Η παραλία βρέχεται από τα νερά του αιγαίου πελάγους και έχει πάρει το όνομά της από το ομώνυμο ποτάμι που εκβάλει εκεί.

Diakopes Sthn Eyboia Wraies Eikones Kai Krymmena Topia Kai Paralies Newse Gr
Diakopes Sthn Eyboia Wraies Eikones Kai Krymmena Topia Kai Paralies Newse Gr from 1.bp.blogspot.com
/  38.77000°n 23.32000°e  / 38.77000; Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Ίσως να είναι αυτό το γαληνεμένο τοπίο και η εξαιρετική θέα. Σύγκρινε και βρες το ιδανικό ξενοδοχείο από περισσότερα από 250 ιστοσελίδες κρατήσεων. Η παραλία κοχύλι είναι μία από τις ομορφότερες και η πλέον προσιτή παραλία της γραφικής λίμνης ευβοίας. Λίμνη ευβοίας στη βόρεια εύβοια. Βρείτε ξενοδοχεία online κοντά σε λίμνη ευβοίας, στην ελλάδα. Όλο τον χρόνο αλλά το καλοκαίρι πόλο έλξης αποτελεί η βοτσαλωτή παραλία της, που βρέχεται από τα νερά του ευβοϊκού.

Μια εξωτική παραλία με πολλές προοπτικές αρκεί να μην έχει βοριαδάκι.

Μπες τώρα στον ταξιδιωτικό οδηγό eviagreece.gr και μάθε για τη διαμονή(ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια), το φαγητό, τις παραλίες, κλπ Η παραλία λιμνιώνα απέχει από την παραλία αλμυροποτάμου 10 χλμ. Αποστάσεις παραλία κυμάσι 3,9 χλμ, 6 λεπτ. Αν και δεν είναι τόσο δημοφιλής όσο οι παραπάνω, η παραλία στις ροβιές βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό και στο χωριό λίμνη, διαθέτει κρυστάλλινα νερά, ψιλό βότσαλο και άμμο, ενώ αποτελεί must προορισμό για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα. Έξω όμως από το χωριό κάνοντας μια βόλτα θα. Η παραλία κοχύλι είναι μία από τις ομορφότερες και η πλέον προσιτή παραλία της γραφικής λίμνης ευβοίας. H λίμνη είναι πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή. Στη λίμνη ευβοίας μπορείτε να φτάσετε είτε μέσω της χαλκίδας, είτε μέσω της αιδηψού. Πισίνα μικρή παραλία με καθαρά γαλαζοπράσινα νερά και αμμώδη βυθό. Όλο τον χρόνο αλλά το καλοκαίρι πόλο έλξης αποτελεί η βοτσαλωτή παραλία της, που βρέχεται από τα νερά του ευβοϊκού. Μεγάλη αμμώδης με ψιλό χαλικάκι παραλία κοντά στο μαντούδι. H λίμνη είναι μια πόλη της βόρειας εύβοιας, που βρίσκεται κοντά στην αρχαία πόλη ελύμνιον, η οποία αναφέρεται στα έργα του σοφοκλή. Κάντε κράτηση online, πληρώστε στο ξενοδοχείο.

Μπες τώρα στον ταξιδιωτικό οδηγό eviagreecegr και μάθε για τη διαμονή(ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια), το φαγητό, τις παραλίες, κλπ λιμνη ευβοιασ. Παρόλο που η λίμνη αποτελεί σημαντικό προορισμό για την εύβοια εντούτοις η παραλία της λίμνης είναι πολύ μικρή σε σχέση πάντα με τον κόσμο που φιλοξενεί.